Liten, men STERK ukrainsk jente sprer håp når hun synger «Let It Go» fra et bombeskjul.

Hvem elsker ikke Disneys suksessfilm «Frozen»? Filmen ble en stor hit med både unge og gamle, og «Let It Go» ble raskt en kamplåt for alle som noen gang har følt seg undertrykt. Sangen er enda mer relevant enn noen gang for innbyggere i Ukraina, og spesielt for en liten jente i hovedstaden Kiev.

En Twitter-bruker ville vise sin støtte til en ung ukrainsk jente som sang hitlåten «Let it go», så hun delte den på sosiale medier og det ene førte til det andre, og nå kan vi trygt fastslå at den har gått viralt.Den unge jenta, som ikke er navngitt, ble filmet mens hun sang sangen i et bombeskjul i Kiev. I videoen er hun omringet av familiemedlemmer og andre sivile som søker ly. I sosiale medier berømmes den unge jenta for hennes tapperhet.

«Dette er så rørende. Så stolt av våre ukrainske venner og den unge jenta som synger, «Let It Go», skrev en person på Twitter.

Videoen har blitt sett over 17 millioner ganger på Twitter og har fått positive svar fra hundretusenvis av brukere. Mange har berømmet den unge jenta for hennes mot og styrke til å heve folks humør i en så vanskelig tid.

Se en liten jente synge «Let It Go» fra tilfluktsrommet…Den ukrainske hæren har kjempet mot pro-russiske opprørere i landet siden 2014. Konflikten har tatt livet av over titusenvis av mennesker og fordrevet millioner på flykt.

«Let It Go» fra filmen Frozen har blitt en hymne for mange som kjemper for frihet og rettferdighet. Sangen har blitt brukt i protester over hele verden, inkludert i Ukraina.

Den unge jentas opptreden er en påminnelse om musikkens kraft til å forene mennesker og bringe håp i vanskelige tider. Støtten du viser ved å DELE videoen vil garantert øke moralen til de ukrainske troppene og folket i Ukraina.

DEL denne vakre videoen av en ung ukrainsk jente som synger «Let It Go» med venner og familie.

Loading...