Søstre spar kumøkk i fjøset – bryter ut i hysterisk innlevelse når monsterhit starter.

Mellom alt gårdsarbeidet byr de tre søstrene på et skikkelig shownummer, og det er ikke uten grunn at forestillingen deres har blitt en ekte internettsuksess.

De som noen gang har jobbet på en gårdsplass vet hvor utrolig slitsomt og kjedelig det kan være til tider, og i slike situasjoner kan det hende at man trenger en pause. Så hvorfor ikke slå til med å tilby et helt shownummer?

Wright-søstrene fra New York er noen skikkelig flinke jenter som alltid hjelper foreldrene på melkegården. De passer på at kyrne har det bra og at fjøset er rent. Det er en veldig krevende jobb, men det hindrer ikke disse søstrene – de har jo tross alt hverandre.Mens søstrene raker kumøkk, er det ikke uvanlig at de synger med til favorittsangene sine… Og hvis du trodde de holdt seg på et lavt, beskjedent nivå, tok du nok feil.

Etter å ha sett denne forrykende forestillingen kommer det neppe som noen overraskelse at «opptredene» deres har blitt braksuksesser på internett, og publikum har blitt langt bredere enn bare noen få kyr – helt siden moren begynte å legge ut de hysteriske sprellene på Facebook.

Det er nok ingen som ikke har fått et smil om munnen etter å ha sett jentenes fantastiske tolkning av Journeys «Don’t Stop Believin» fra låven.

Se videoen du også og se om du kan holde deg unna å synge med til deres søte toner!


Loading...