Han finner to reddede otere som tigger etter mat. Lytt nøye når han setter ned den rosa skålen…

Det er vanskelig å tro at det er folk der ute som fortsatt vil kjøpe eksotiske dyr til å leve innenfor rammen av sine egne hjem. Vanligvis vil du høre om tigre eller sjeldne papegøyer fra tropene, men ikke mange historier kommer ut om de andre dyrene kjøpt og solgt over hele verden. Dyr som den vakre og fantastiske oteren!

Disse to små babyene skulle selges på markedet, men takket være handlingene til én mann, klarte han å fange opp disse små fyrene og ta dem i sikkerhet. Siden de ikke har en mor til å ta seg av dem lenger, kommer han til å mate dem de neste månedene. Men når de begynner å bli eldre, kommer han til å trene disse små dyrene til å frykte mennesker.

Selv om det kan høres trist ut, vil dette arbeidet til slutt resultere i den fantastiske dagen når han kan slippe disse dyrene tilbake til naturen for å være «ville dyr» igjen. Men i mellomtiden er det jammen perfekt å høre de bruke sine knirkende små leker idet de ber sine mennesker om litt mer mat.

Disse søte små dyrene kan se ut som de ville vært flotte husdyr, og mange vil gjerne ha dem løpende rundt i sine hjem, men når alt kommer til alt, vil det være en trist tilværelse for dem å måtte bo i et hjem. Disse skapningene fortjener å være fri og å svømme i elvene og spise noen muslinger og østers på egen hånd! Takk og lov for de fantastiske mennesker der ute som risikerer sine egne liv for å holde naturen der naturen tilhører.

Vennligst del denne bedårende videoen hvis du er glad for å høre at de en dag vil være fri til å løpe fritt og lykkelig i naturen, der de hører hjemme.

Loading...