Hvis du ikke tror på spøkelser, bør du sjekke ut dette. Innmari creepy.

Da jeg var liten var jeg livredd for spøkelser. Men etterhvert vokste jeg troen av meg, og har de siste årene hatt et litt mer nøkternt forhold til det. Men samtidig er det en tanke som aldri helt har forlatt meg: «Hva hvis..?»

Disse 13 creepy bildene av det som angivelig skal være spøkelser, er et typisk eksempel på ting som opprettholder den gamle barnetroen min. Jeg tror jeg sover med lyset på i natt.

13. Kvinnen ved Corroboree Rock, Australia – I 1959 ble dette bildet tatt, og ser ut til å vise en semi-transparent kvinne i en lang kjole stående på kanten av en gruppe trær, mens hun holder på noe som kan være et kamera eller kikkert. ghosts13
Kilde.

12. Decebal Hotel, Romania – The Decebal Hotel i Romania var under bygging i 2008 da dette bildet ble tatt. Det hadde lenge vært rapportert om en spøkelsesaktig kvinne i en lang hvit kjole i lokalene.
ghosts12
Kilde.

11. Queen Anne Bureau Hand – Dette bildet ble tatt i begynnelsen av det 20. århundre, og etter fremkallingen, viste det seg en spinkel, legemsløs hånd hvilende på toppen av bildets motiv, en Queen Anne-kommode.
ghosts11
Kilde.

10. Specter of Newby Church – Dette spøkelsesaktige bildet ble tatt i 1963 av pastor KF Herren i Newby Church i North Yorkshire, England. Angivelig skal fotoeksperter ha undersøkt bildet og sagt at det oppsiktsvekkende bildet ikke er et resultat av dobbel eksponering.
ghosts10
Kilde.

9. Ghostly Face of Freddy Jackson – Dette bildet, tatt i 1919 av en første verdenskrig-skvadron, ser ut til å vise et spøkelsesaktig ansikt bak flyveren på den øverste raden, fjerde fra venstre. Medlemmer av skvadronen som senere så bildet sa ansiktet matchet luftmekaniker Freddy Jackson, som hadde blitt drept i et propellflyulykke to dager før bildet ble tatt.
ghosts9
Kilde.

8. The Ghost in the Grove – Dette bildet ble tatt på det angivelig svært hjemsøkte stedet Bachelor’s Grove i Illinois i 1991. The Ghost Research Society tok dette bildet og dette har fått noen til å tvile på dets legitimitet, men forskerne insisterer på at ingen kvinne var til stede på det tidspunktet bildet ble tatt.
ghosts8
Kilde.

7. Queens House Staircase – Dette bildet, som opprinnelig bare var ment til å fange opp vindeltrappen i Queens House-delen av National Maritime Museum i England, ble tatt i 1966. En innhyllet skikkelse vises på bunnen av trappen. I mange år har det vært rapportert om paranormal aktivitet her.
ghosts7
Kilde.

6. Ghost of Lord Combermere – Dette bildet ble tatt i biblioteket i Combermere Abbey i 1891, og ser ut til å vise en mann som sitter i lenestolen til venstre. Familiemedlemmer identifiserte figuren som Lord Combermere, hvis begravelse fant sted milevis borte på det tidspunktet bildet ble tatt.
ghosts6
Kilde.

5. Worstead Church – I 1975 ble et bilde tatt av Diane Berthelot mens hun sitter på kirkebenkene i Worstead kirke i Norfolk, England. Ektemannen tok bildet og INGEN satt bak henne.
ghosts5
Kilde.

4. Boothill Cemetary – Dette bildet ble tatt i 1990-årene. Subjektet var kledd i klær fra 1880-tallet og en svart-hvitt film ble brukt. Det som dog IKKE var tilsiktet var den lille spøkelsesmannen i tidsriktige klær som dukket opp på filmen i bakgrunnen.
ghosts4
Kilde.

3. Grandpa’s Ghost – Etter at denne kvinnen flyttet til et sykehjem, tok hennes familie et bilde av henne. Etter å ha fått filmen fremkalt, merket de noe rart. Mannen som står bak henne var ikke der i det virkelige liv… og det så ut akkurat som hennes avdøde ektemann.
ghosts3
Kilde.

2. Wem Town Hall’s Fire Girl – Rådhuset brant ned, og en fotograf knipset bilder av flammene. Der var det tilfeldigvis en spøkelsesjente som holdt øye med dem.
ghosts2
Kilde.

1. The Brown Lady – Dette er et av de mest berømte spøkelsesfotografiene som noensinne er tatt. Noen sier lyset ble lekket inn på filmrullen, men andre mener bestemt at dette er bevis på at spøkelser eksisterer. Det ble tatt i 1936 i Raynham Hall i England.
ghosts

Kilde.

Via.

Så hvis klokken er 03:15 og du hører en lyd, ikke avskriv den som «naturlige huslyder». Skru på lyset.