Folk legger merke til hundeformede skyer. Mener det er bevis på at hunder reiser til himmelen.

Vi innrømmer det kanskje ikke, men vi bruker alle tid på å stirre på skyer og lete etter former i dem. Men denne hundeformede skyen krever veldig lite fantasi.

hund i sky

Alle som noen gang har eid en rampete hund, vet at de har for vane å komme seg overalt de ikke burde! Men hunden på dette bildet har oppnådd noe nesten ingen hund klarer: Han eller hun klarte å sitte blant skyene.

hund sky1
Kilde: Pictures in History/Facebook.

OK, så det er ikke en ekte hund. Men bare se på hvor overbevisende den er!

Den har en veldig fremtredende nese/hake, og du kan bokstavelig talt se hvor øret ville vært. På toppen av det hele sitter den akkurat som en hund gjør når den ser opp mot eieren sin, ivrig etter å få godbit eller gå på tur.

Men noen på nettet har bestemt at denne skyen mer enn bare ligner en hund. De har sagt at det må være et bevis på «hundehimmelen». Så det er ikke bare noen gamle skyer, det er en spøkelseshundsky.

Noen mennesker kan synes at det er dumt å se en sky som ser ut som en hund og få håp om at hunders sjeler lever for alltid. Men hvorfor dømme folk for dette?

Hvis noe gir folk håp, så la dem få og ha håpet! Det er så mye kynisme i verden. Kanskje noen mennesker trenger en flukt som dette.

Og saken er at det er mange bilder av skyer ligner hunder. Og det virkelig rare er at det ikke bare er hunder folk ser i skyene. Det er alle slags dyr der oppe. Her er noen av de mest overbevisende hundeskyene:

hund sky22
Kilde: Pexels.

hund sky333
Kilde: Gorsjeanbrigitte/Instagram.

hund sky4444
Kilde: Esergienko/Instagram.

hund sky55555
Kilde: Sundaycc_yorkie/Instagram.

Hva tenker du? Er dette nok til å overbevise deg om at hunder går til himmelen?

Uansett hva du tror, husk å DEL denne – kanskje noen som nylig mistet sitt kjæledyr kan ha godt av å se dette nå.