Jente (4) søkte jobb som politi. «CV-en» hennes er noe av det beste, noensinne.

Da fire år gamle Emelie Olsen fra California, USA, oppdaget at det lokale politikontoret hennes var på let etter personal, så var hun ikke sen med å levere inn en CV.

Halve livet sitt har hun drømt om å bli politi, etter at hun har sett karakteren Judy Hopps, en kanin som er politi i filmen Zootopia som kom ut i 2016, og hun hadde ikke tenkt å gå glipp av sjansen til å følge drømmen sin.

Med litt hjelp av mamma og pappa, så klarte hun å formulere en ganske bra CV og politibetjentene på stasjonen var veldig imponert over ferdighetene hennes. De har publisert et bilde av CV-en og søknaden hennes på Facebook.

Under “Kompetanse” skriver Emelie:

“Jeg løper fort.
Jeg er på hugget.
Jeg følger regler.
Jeg vil fange alle skurker.
Jeg har en hund hjemme.
Jeg kan blåse kjempehøyt i fløyta mi og skrike ‘Stopp, i lovens navn!’”

Hun fortsetter og forteller om erfaringene hennes:

“Juni 2016-nåtid:
Jeg har sett Zootopia minst 100 ganger.
Jeg vil vokse opp og bli en politi som Judy Hopps.

September 2016-nåtid:
Politi og tyv – Hjemme/på lekeplassen/skolen.
Jeg spiller alltid rollen som Judy Hopps og fanger alltid alle tyver.”

Videre legger Emelie til under “Utdannelse” at hun kan både stave og telle, samt at hun vet hvordan man staver ordet “stopp”.

Og sist, men ikke minst, så legger hun til at hun har møtt Judy Hopps og en annen karakter fra filmen personlig i en eventyrpark.

Emelie var dessverre litt for ung for å få jobben denne gang, men hun fikk ta et bilde med politikorpset på stasjonen iført uniform. Vi er overbevist om at hun kommer til å bli en utmerket politi i fremtiden!