Hun fant et gammelt, forlatt hus. Da hun utforsket nærmere, ble hun overrasket over å finne…

Chiffa_time_traveller beskriver seg som et ektepar, en mann og en kone, som er åpen og eventyrlystne. De leter, ifølge biografien, etter de mest spektakulære forlatte, forfalte, tapte og glemte stedene.

Videre sier de at de har en tørst etter risiko og grenseløs nysgjerrighet etter å finne ut hva som skjuler seg der, bak syv segl og låser, for å føle at de berører fortiden, for å åpne støvgardinen, for å skru tiden tilbake og fortelle deg historiene.

En tidskapsel

forlatt hus

Se alle de flotte bildene lenger nede.

Fotografparet fra Russland forteller Viral’o’Mania at de kom over dette huset ved en ren tilfeldighet, helt i begynnelsen av deres eventyr. Huset hadde forfalt en del, men døren var åpen, så det var bare å gå rett inn.

På innsiden ble de overrasket over å finne en godt bevart tidskapsel av et interiør og eiendeler som hadde vært mer eller mindre uberørt de siden de forrige eierne avgikk med døden.

Chiffa skriver:

I følge historiene til landsbyboere delte en snill gammel bonde, som en gang bodde i dette huset, de beste frøene med alle bønder i nabolaget. Dette var ikke typisk for innbyggerne i riket, ikke i det hele tatt, da de var veldig diskrete og sjalu, så ofte ble han spurt om hvorfor han gjorde dette.

Han sa: «Vi har bodd her i mange år, vi har en felles sak, et felles jorde. Derfor, hvis mine naboer dyrker kornet av en lavere kvalitet enn min, vil en kryssbestøvning forringe kvaliteten på avlingen min. Derfor vil jeg at de skal plante bare de beste frøene.»

Helt i begynnelsen av eventyrene våre, da vi tok de første skrittene i å utforske forlatte steder i Europa, på den neste dagen i en eller annen måned… snublet vi tilfeldigvis over dette huset.

Tett vegetasjon har gjennomsyret mye av fasaden til den vakre lille bygningen. Døren var bare åpen.

Interiøret har vært uendret siden de siste eierne døde, som viet sine liv til å dyrke de omkringliggende åkrene. Når eierne var borte, ønsket ikke barna å fortsette bondelivet. Mose grodde på veggene, taket var kollapset flere steder, men huset sto fortsatt i all sin uforanderlige sjarm med gamle møbler og gjenværende personlige eiendeler.

Alt dette viste tidligere virkeligheter og spennende folks minner og mest av alt minnet om dagliglivet til familien til bestefar Gustav.

Jeg vil ikke snakke mye og forkludre fantasien din med unødvendige detaljer, la bildene fortelle deg denne historien.

For mer info, flere bilder og artikler: Instagram | zen.yandex.ru
Bildene er gjengitt med tillatelse.

Det ytrechiffa11

Lobbyen
chiffa21

Personlige eiendeler lå fortsatt spredt uroverchiffa31

Soveromchiffa41

Ifølge historiene bodde det en gavmild bonde her, som delte sine beste korn med landsbyenchiffa51

chiffa61
Spisestue og et kjøkken
chiffa71

chiffa81
chiffa91
Tenk deg å komme over dette i skogen? Da vi kom over disse bildene, visste vi at vi måtte dele dem med Viral’o’Manias lesere!

Jeg får virkelig lyst til å børste støvet av kameraet og legge ut på et eventyr, jeg også! Når jeg ser slike bilder kan du kalle meg inspirert!

DEL denne unike oppdagelsen hvis du også fascineres over å oppdage gamle og gjenglemte steder.