En tulling i trafikken prøvde å snike i køen – da kom 3 bilister sammen og ga han en lærepenge.

Ingenting er mer irriterende i trafikken enn biler som bruker kollektivfelt, veiskuldre eller andre lumske måter å snike seg frem i køen på. Det er ikke bare i Norge vi må hanskes med dette; i England fant en slik hendelse nylig sted, men da tok tre bilister affære på en måte som har blitt sett av hundretusener.

Det var en tydelig utålmodig bilist som forsøkte å ta snarveien forbi køen på motorveien utenfor den engelske byen Preston. Da kom tre trafikanter sammen og bestemte seg for blokkere den selvsentrerte føreren, så han ikke kom seg inn på veibanen igjen.

Veiskulderen der det mislykkede forsøket på køsniking fant sted er ment for utrykningskjøretøy, så man kan trygt si at egoisten i bilen fikk servert en solid dose karma.

Det hele ble fanget opp av et GoPro-kamera i en av bilene som var vitne til den uforsvarlige kjøringen. Vedkommende som filmet forteller at han simpelthen hater folk som sniker i trafikken, og han er ikke redd for å si det.

Videoen har skapt engasjement i sosiale medier; der diskuteres det lidenskapelig hvorvidt det var rett å stenge køsnikeren inne, og her er det mange sterke meninger i begge leire!

I videoen nedenfor kan du bedømme selv, og så er du velkommen til å dele din mening i vårt kommentarfeltet på Facebook.