Argentinsk baby har den søteste «krangel» med mor som ikke krever noen oversettelse

De sier at kjærlighet er det internasjonale språket, og det ser ut til å være sant i denne bedårende videoen.

Noen foreldresannheter er universelle, som hvor vanskelig det noen ganger kan være å få babyen til å spise. En mor i Argentina støtte på dette eldgamle problemet da hun skulle mate babyen med dagens lunsj. Hun hadde kuttet opp en rekke frukter og grønnsaker til datteren, men Angelina ville ikke ha noe av det.

Selv om hele videoutvekslingen er på spansk, forstår man konteksten lett, sannsynligvis fordi de fleste mødre har vært der. Mens moren forklarer til Angelina at hun har jobbet hardt for å gi henne god og næringsrik mat, rister Angelina bedårende «nei» på det lille hodet og rekker ut hendene med en «hva kan du gjøre?»-positur. Hun forteller tydelig til moren at hun gjerne vil spise maten, bortsett fra at hun ikke vil det. Hva er det å ikke forstå?!

Så fortsetter mamma med å beklage seg over datterens kresne spisevaner. Hun nevner alle vitaminene hun har sørget for er inkludert i babyens måltid, men Angelina virker helt uimponert. Altså helt til hun får øye på kameraet.


Når Angelina ser kameraet, begynner hun å lage morsomme ansikter mot det, og glemmer alt om diskusjonen om poteter, bananer, yoghurt og annen sunn mat hun er ment å spise. De to fortsetter diskusjonen, vifter rundt med hendene på en bedårende kommunikativ måte, mens de av og til stopper opp slik at babyen kan fortsette å glise bredt for kameraet.

Den resulterende videoen er bare for søt for ord, og det er derfor den har blitt sett millioner av ganger på YouTube. Dét er ganske imponerende!

Dette er en av de søteste samtalene mellom mamma og baby vi noen gang har sett!

Se utvekslingen selv i videoen nedenfor, og sørg for å DELE for å få noen til å smile i dag.