Smart hund knekker koden for hvordan han kan kjøpe seg SINE EGNE godbiter i butikken.

En smart hund har funnet ut en måte å betale for godbiter som får hundeelskernes hjerter til å smelte over hele internett.

Negro er en hund i Colombia som bor på universitetsområdet til Diversified Technical Education Institute i Monterrey Casanare.

De siste fem årene har fakultetet sørget for at Negro får mat og et sted å sove om natten. Men det har ikke stoppet denne hunden fra å komme opp med sin egen spesielle måte å få godbiter på, som faktisk er ganske genial og nesten litt menneskeaktig.

Negro oppdaget en butikk ved universitetsområdet som solgte kaker og godsaker. En dag gikk det opp for han at studentene overrakte grønne papirbiter (penger) i bytte mot de velsmakende godbitene.


Instituto Educativo Técnico Diversificado De Monterrey Casanare

Så den flinke hunden fant sine egne grønne biter – blader – som han umiddelbart tok med seg til butikkens stand for å betale for sin egen kake.

Instituto Educativo Técnico Diversificado De Monterrey Casanare

«Han gikk til butikken og så elevene gi fra seg penger og motta noe i bytte,» sa lærer Angela Garcia Bernal til The Dodo. «Så en dag, spontant, dukket han opp med et blad i munnen, logret med halen og ga uttrykk for at han ville ha en kake.»

Hvordan kunne butikkeieren nekte? Det var all bekreftelsen Negro trengte, så nå kommer han innom hver dag, med blad i munn.


Instituto Educativo Técnico Diversificado De Monterrey Casanare

«Han kommer for å kjøpe småkaker hver dag,» sa butikkmedarbeider Gladys Barreto. «Han betaler alltid med et blad. Det er hans daglige kjøp.»

Denne hunden oppdaget at penger virkelig vokser på trær!

Hvis ikke dét er en smart valp, så vet ikke vi!

Loading...