Chris Hemsworths tweet til hans look-alike går viralt, og du vil ikke gå glipp av det!

Den australske skuespilleren Chris Hemsworth ble nylig gjort oppmerksom på et sosiale medier-innlegg fra en mann ved navn Justin, som påstod å være Hollywood-stjernens dobbeltgjenger.

Justin delte et bilde av seg selv sammen med et bilde av en barbent Hemsworth, og skrev i posten: «En haug med jenter har fortalt meg at jeg ser akkurat ut som Chris Hemsworth.»

hysterisk lookalike

Innlegget nådde etterhvert Hemsworth, som svarte med en leken tweet…

«Denne fyren trodde han kunne lure oss alle ved å poste seg selv to ganger…».

hysterisk svar

Hemsworths fans og følgere responderte positivt på hans vittige kommentar, og mange roste hans sans for humor og «nedpå-jorden»-personlighet.

Justin var henrykt over Hemsworths respons, og erklærte: «Chris Hemsworth kalte meg nettopp sexy. Jeg kommer aldri til å feile!» Innlegget hans og Hemsworths svar spredte seg raskt på nettet, og mange nyhetsmedier og sosiale medie-brukere delte den morsomme utvekslingen.

Det er ikke hver dag at en A-listet Hollywood-skuespiller responderer på et fans innlegg, og Hemsworths lekne ordveksling med sin ‘dobbeltgjenger’ har gitt ham enda mer beundring fra sine fans.

Enten han redder verden på det store lerretet eller gjør noen lykkelige på sosiale medier, har Hemsworth vist at han ikke bare er en talentfull skuespiller, men også en genuint snill og morsom fyr.