Hun finner 7 store hester sovende i en bitteliten låve. Følg med når hun skrur på kameraet!

Liz Mitten Ryan vandret lykkelig rundt på sin 1200 mål ranch da hun hørte en merkelig lyd som kom fra en av stallene. Da hun går inn kunne hun ikke tro hva hun så! En hel gruppe hester slapper av etter å ha inntatt et større måltid den morgenen.

Liz driver en spesiell ranch ved navn Equinisity. Folk fra hele verden kommer til den fredelige skogen hennes, for å oppleve hva det vil si å leve i naturen med ville dyr og ville hester. Hestene har alle blitt født og oppfostret med menneskelig kjærlighet og hengivenhet, men mesteparten av tiden streifer dyrene rundt på de enorme slettene og skogene Liz eier.

Hestene er alle vant med å være rundt mennesker og nyte deres selskap, men på slutten av dagen er disse dyrene oppvokst med en frihet til å løpe og leke i naturen. Men av en eller annen grunn, selv om de har massevis av plass til å løpe rundt, hadde denne gruppen med hester bestemt seg for å presse seg inn i en liten stall, for å ta seg en kjapp middagslur etter måltidet.

Dørene til stallen var vidåpne, derfor var det lett for dem å komme seg inn og gå når de ville. Til tross for at været var strålende denne dagen, ville de heller være innendørs. Da Liz la merke til denne familiegruppen som lå der på gulvet og hvilte, bare visste hun at dette måtte foreviges. Det var da bieffekten av måltidet slo inn – og hun kunne ikke annet enn å le.

Da noen kanskje finner dette litt ekkelt, vil du virkelig ikke få en annen sjanse til å se et slikt fantastisk eksempel på hvordan hester opptrer i naturen. Når de ligger der i perfekt harmoni, har de ikke noe imot å lufte litt ut i systemet. Det er jo bare familie, ikke sant?

Hester kan sove lenge i stående stilling, men de er kjent for å legge seg ned når de trenger den viktige REM-søvnen. Hvorvidt en hest legger seg ser ut til å være opp til deres personlige preferanser og mange hester legger seg bare ned når de føler seg trygge og komfortable.

Ingen av disse edle hestene lider av kolikk av noen som helst form. Liz elsker dem veldig mye og tar godt vare på dem dag ut og dag inn. Men som mange andre arter får også hester litt luft i magen og det er bare én måte å bøte på det!

Advarsel: Videoen nedenfor kan inneholde ”gasslige” kroppsfunksjoner som enkelte seere kan finne litt urovekkende. Ikke noen grunn til bekymring – med mindre du ler deg i hjel.

DEL denne festlige videoen – disse hestene er jo bare helt nydelige!