Første gang buzzet Simon ham ut – i går endte norske Viggo Venn med å vinne hele Britain’s Got Talent

Viggo Venn, en mann fra Kongsberg og en talentfull klovn, har nettopp vunnet hele 3,4 millioner kroner og sikret seg en opptreden på Royal Variety Performance i Royal Albert Hall.

Jubelen var øredøvende da han ble utropt som vinner foran en entusiastisk publikumssal på Cosmopolite i Oslo. Venn virket både forfjamset og takknemlig da han takket både publikum og TV-seere som hadde stemt ham frem til seieren. Han hadde jobbet målrettet mot dette øyeblikket i over ti år, med målet om å etablere seg i England hvor han også hadde funnet kjærligheten.

Viggo Venns opptreden søndag kveld var en frydefull blanding av humor og sjarm. Han startet med en norsk spøk, imponerte med sin musikalske ferdighet ved å spille «popcorn-sangen» med bicepsene, og klarte å sjarmere den tidligere skeptiske dommeren Simon Cowell. Venn gjorde også opp for seg ved å gi tilbake den røde vesten han hadde «lånt» fra Cowell under semifinalen, og de to tidligere uvennene endte opp med å danse sammen mens roseblader drysset over dem. Publikum var i ekstase og Venns popularitet økte betydelig.

Her kan du få et gjensyn fra semifinalen:

Venns seier har ikke bare gjort ham til en vinner, men har også åpnet opp for nye muligheter og anerkjennelse. Kolleger fra komikermiljøet var til stede under opptredenen, og til og med dommer Alesha Dixon ble avbrutt av publikum på grunn av deres entusiastiske rop til støtte for Viggo Venn. I tillegg har Venn fått stor oppmerksomhet på sosiale medier, med videoer av folk fra forskjellige deler av verden som danser med refleksvester, noe som viser den globale appell og popularitet han har oppnådd.

Viggo Venns seier er ikke bare en personlig triumf, men også et gjennombrudd for en talentfull norsk artist som har kjempet hardt for å oppnå suksess. Med seieren på «Britain’s Got Talent» har han satt sitt preg på underholdningsverdenen og vunnet hjertene til både det britiske og det norske folk.

Viggo Venn sto igjen blant de to siste deltagerne – og vant! Se klippet fra det spennende øyeblikket hvor vinneren ble ropt opp i finalen: