Ung, sjenert jente svarer på dommernes spørsmål. Sekunder senere sitter alle med hakeslepp.

12 år gamle Beau Dermott blåser dommer Amanda unna med sin imponerende cover av «Defying Gravity» fra musikalen Wicked – det ender med at hun slenger seg etter den allmektige Golden Buzzer-knappen og presser den ned med tyngden av hele kroppsvekten!

12 år gamle Beau Dermott ser søt og uskyldig ut, men i det øyeblikket hun begynner å synge blir publikum imponert. For å si det mildt.

Skjult inne i denne yndige unge jenta er en stemme så kraftig at hele rommet henger på henne, hvert ord, gjennom hele sangen «Defying Gravity» fra den populære musikalen Wicked. Gjennom hele publikummet ser man kjevene falle av hengslene, øynene åpner seg så vidt det er menneskelig mulig, og 4 fra seg-begeistrede dommere som bare ventet på muligheten til å belønne henne med noe stort.

Hennes talent i en så ung alder sjokkerte alle, men utover det var fremførelsen i seg selv feilfri på den måten at hun tilførte sangen et ekstra spesielt preg. Hun viste at sang er det hun brenner mest for.

Hun mottok gullknappen, dvs. hun ble videresendt rett til finalen, før en eneste dommer hadde rukket å gi tilbakemelding! Bare vent til du ser opptrinnet utspille seg. UTROLIG!

Ble du også imponert? Benytt blå deleknapp lenger nede for å DELE opplevelsen med dine venner.

Loading...