3 måneder gammel baby funnet død i varm bil – ble gjenglemt av moren.

Den stressede mammaen glemte å levere sønnen i barnehagen – da hun siden åpnet bilen etter en lang arbeidsdag fant hun det grusomme.

En tobarnsmamma var på vei til barnehagen en morgen for å levere de to barna sine, før hun skulle videre til jobb. Barna skulle bli levert i hver sin barnehage og morgenrutinen gikk like godt som den pleide og da hun var ferdig med leveringen dro hun videre til jobb – helt uvitende om den grusomme feilen hun hadde gjort. Hun hadde nemlig glemt å levere den ene sønnen sin i barnehagen, så han satt dermed helt alene i den varme bilen hele dagen, rapporterer WAVE3.

Da hun kom tilbake til bilen etter den lange arbeidsdagen, som sluttet rundt 16.30 på ettermiddagen, kjente hun en forferdelig stank da hun åpnet bildøren. Først forsto hun ikke hva det var, men da hun endelig forsto og kunne tilkalle en ambulanse, var det for sent. Guttens pappa, Aaron Turner, måtte senere identifisere liket og det var til hans store forferdelse riktignok sønnen som lå der.

“Hun sa at hun åpnet døren og tenkte: “Hva er det for en stank?” Da så hun at Aiden fortsatt satt i baksetet,” sa Aaron til WAVE3.

Aiden ble erklært død.

“Jeg forstår ikke hvordan det kunne skje. Men det skjer tydeligvis, det skjedde nettopp i min familie. Det kommer ikke tettere på enn det. Mitt største håp er å dele denne historien, slik at det ikke blir flere barn som dør,” fortalte den knuste pappaen til WLKY.

Det forventes ikke at mammaen til lille Aiden kommer til å bli tiltalt, siden det ikke er noen mistanke om en forbrytelse.

Del denne artikkelen for at flere skal få opp øynene for dette problemet, som er så mye større og mer virkelig enn det mange tror!

Ingen foreldre skal være nødt til å gå gjennom noe sånt!