9 kvinner stiller seg opp ved bassengkanten. Når Led Zeppelin begynner å spille er det fortryllende.

Synkronsvømming, ofte oversett og undervurdert, er en idrett som sømløst kombinerer eleganse, kunstnerisk utfoldelse og fysisk dyktighet. Ofte referert til som «vanndans», krever det ikke bare ynde og skjønnhet, men også styrke, utholdenhet og fleksibilitet. Mens konkurrentene vanligvis synkroniserer sine forestillinger til klassiske melodier, viste et bemerkelsesverdig spansk lag sin opprørske ånd ved å introdusere en herlig vri.

De spanske svømmerne som er avbildet i følgende video blir nærmest som opprørere å regne, innen synkronsvømming. I stedet for å følge de vanlige klassiske melodiene, valgte de dristig å koreografere bevegelsene sine til den legendariske rock ‘n’ roll-hymnen «Stairway to Heaven» av Led Zeppelin.

Sangen starter forsiktig og bygger gradvis opp momentum, slik vi typisk kjenner Zeppelins karakteristiske stil. Forbered deg på å bli fascinert av den hypnotiserende gitarsoloen mot den klimatiske avslutningen!

For deres imponerende fremførelse ble disse enestående utøverne belønnet med gullmedalje under verdensmesterskapet i vannidrett i 2009, som ble holdt i Roma, Italia. La denne oppmuntrende videoen lyse opp dagen din og DEL gleden med andre!