Mannen danser med en nydelig frieser-hingst, men se når enda en hest kommer galopperende inn…

Friesere er vakre og sterke hester kjent for sin smidighet. Frédéric Pignon, en fransk hestetrener, forsterker denne oppfattelsen i en bemerkelsesverdig opptreden med ikke bare én, men tre frieser-hingster. Pignon tar kommandoen over hestene og de følger hans ledelse plettfritt.
.
Når forestillingen først starter ser vi en fengslende hingst galopperende ved siden av treneren. Hesten følger hver kommando og poserer. Når den andre hesten kommer ut, nøler de ikke et sekund med å galoppere i takt og ta individuelle kommandoer.

Men vent! Det er til og med en tredje hest! Det som er enda mer utrolig er at hestene arbeider sammen for å fortsette en bemerkelsesverdig forestilling. Dyrene fortsette å jobbe sammen og fremfører også soloopptredener. Fantastisk!

Sjekk ut videoen for hele forestillingen. Sørg for å dele med alle hesteglade venner!

Pignon er regnet blant de beste trenerne i verden. Hans oppmerksomhet og dype forståelse av hester er hovedgrunnen til at han er så vellykket med å trene dem til å gjøre opptredener som dette. Han forstår at det er mye mer ved hesten enn vanlige metoder.

Loading...