Kreativ mor ser for seg sønnens drømmer og skaper magiske eventyrscenarioer av dem. WOW.

Har du noen gang lurt på hva babyer drømmer når de sover?

Hva hvis vi kunne sniktittet inn i deres drømmeverden? Det er ikke usannsynlig at det ville sett ut som de lekende, fortryllende drømmeverdene skapt av denne fantasifulle moren. Sioin Queenie Liao begynte å ta bilder av sin sovende sønn, og resten er historie.

Ved å bruke kun ting fra huset og sitt kamera, skaper Queenie mangfoldige magiske drømmeland som hennes sovende sønn kan utforske.

Inspirasjon fra egen barndom

Så snart sønnen faller i søvn, forestiller hun seg magiske drømmeverdener for hennes sovende baby og fotograferer babyens mange utrolige eventyr fra oven.

Hvordan fikk hun idéen av å skape disse magiske drømmeland-scenene? Det hele startet med hennes egne minner fra barndommen, der hun ofte drømte seg vekk i eventyr.

Som barn leste hun eventyrbøker om og om igjen, og øynene hennes var alltid fiksert på de flotte illustrasjonene. Hun levde seg fullstendig inn i disse eventyrverdene, så de gamle historiene fra barndommen ga henne et mangfold av ideer til å prøve ut.

Hver dag før sovetid, forestilte hun seg babyen hennes som en karakter i en av disse historiene, deretter begynte hun å se for seg hvordan scenene skulle se ut og hva som måtte gjøres…

«Tar det hun har»

For å skape dem, fant hun stoff rundt i huset. Klær, utstoppede dyr, og andre husholdningsmaterialer er hennes materialer.

Så snart sønnen sover, plasserer hun ham forsiktig i scenen og fotograferer ham ovenfra. Sammen har de utforsket alt fra forheksede verdener, oppdiktede landskaper og storslåtte eventyr…

Og hvem vet hva slags drømmer som egentlig danser gjennom denne fredfylte, sovende babyens sinn…

Her er hva den kreative mammaen hadde å si:

Jeg er svært takknemlig for muligheten av å ikke bare dele bildene jeg har tatt, men enda viktigere, den usigelige kjærligheten, gleden og stoltheten som en mor mens jeg opprettet dette spesielle albumet for min sønn, Wengenn.

Her kan du se flere av hennes kreative og fantastiske bilder fra samlingen «Wengenn in Wonderland»:

Etter at hun postet bildene online, har sønnens sovende eventyr fått mer oppmerksomhet enn hun kunne forestilt seg. Hun har nå samlet dem i boken «Wengenn in Wonderland», med trinnvise detaljer om hvordan hun skapte bildene. Veldig kult!

Kilde.