Talkshow-verten spør publikum om noen spiller piano – én mann kommer på scenen og nailer det!

Da den legendariske talkshow-verten Johnny Carsons musikalske gjest ikke var i stand til å dukke opp på Tonight Show, var han litt i klem og henvendte seg til publikum for å få hjelp.

«Horatio Gutierrez (en klassisk pianist, red. anm.) kunne ikke komme i kveld fordi han ved et uhell klemstret hånden i en bildør… Kan noen her spille piano?»

Det var da David Tolley rakte opp hånden og meldte seg frivillig til å komme opp på scenen og spille. Hans fremføring av «Memory» (fra Cats-musikalen) mens han var kledd i flip flops endte opp med å sjarmere publikum!

Johnny innrømmet at det hele kunne ha vist seg å bli «tidenes kalkun», men ble i stedet så lykkelig overrasket at han endte opp med å invitere Tolley tilbake på showet sitt.


Tolley fortsatte med en vellykket musikalsk karriere, spilte i Det hvite hus, komponerte musikk for Disneyland Paris og ble musikkprofessor ved Delaware State University. Tolley sa om opplevelsen:

«Jeg ville vært livredd hvis jeg visste at 28 millioner mennesker så på hver tone jeg spilte, haha. Ja, det forandret livet mitt, men jeg er ikke helt sikker på hvordan. Det gjorde livet mitt mye mer spennende fra tid til annen.»

Det er utrolig hvilke uventede vendinger livet kan ta noen ganger!

DEL denne videoen med venner og familie!