Takk for alt, legenden Phil Collins: Tar farvel med sine fans under sin siste opptreden.

Sanger, låtskriver og trommeslager Phil Collins har gjort sin aller siste opptreden. Den legendariske artisten har slitt med helseproblemer gjennom flere tiår, men aldri gitt opp… før nå.

Etter en rekke operasjoner i ryggen og medfølgende nerveskader, ble Phil Collins tvunget til å avvikle sitt liv som trommis.

Den 71 år gamle musikeren var synlig svekket av sine helseproblemer da han inntok scenen for aller siste gang i slutten av forrige måned og tok farvel med fansen. Gjennom hele konserten satt han i en egen stol, et spesielt syn som man ikke glemmer, dessverre.

– Dette er den siste dagen av turneen og det siste showet for Genesis. Jeg elsker at dere fortsatt kommer og besøker oss, sa Phil, som også spøkte med at de burde få seg en «ordentlig jobb» etter dette.


Legenden slo følge med keyboardisten Tony Banks og gitaristen Mike Rutherford til siste slutt av «The Last Domino»-turnéen. Peter Gabriel, gruppens tidligere sanger, deltok også i arrangementet. Å se disse musikklegendene gjenforenes… Vel, det er umulig å ikke bli rørt.

Blant de 24 hitsene Genesis spilte under deres opptreden i London, fant vi Mama, Land of Confusion, Home by the Sea, Domino, I Can’t Dance, Turn It On Again, No Son Of Mine og Invisible Touch.

De nydelige øyeblikkene legenden har gitt oss med sin fantastiske musikk, er for mange til å telle!