Det startet som et litt trasig jenterom. Men vent til du ser hva hennes far gjorde… Himmel og hav!

Det denne fantastiske pappaen bestemte seg for å bygge til datteren sin vil få deg til å trekke på smilebåndene. Hun fikk sin helt egen slottsseng, komplett med haugevis av kule effekter, som for eksempel: En sklie, en pult for data- og skolearbeid med innebygd arbeidslys, bokhylle og selvsagt et flott lag med rosa over det hele (som hun valgte selv, ikke far). Jeg er en voksen mann og er ikke så rent lite misunnelig på denne slottssengen, for å være helt ærlig. Bare se selv.

Det originale arealet før magien tok sted.
slottsrom (1)

Noen helt grunnleggende målinger ble utført. Han måtte vite hvor mye tremateriale han trengte, men det viktigste var at takviften var i god avstand fra sengen og at den var langt nok borte til at jenten ikke kunne skade seg.
slottsrom (2)

Ikke det beste arbeidsområdet, men ikke mer enn nødvendig til å få kuttet noen helt enkle materialer i rett lengde.
slottsrom (3)

Her er den ferdigmålte vidden på konstruksjonen.
slottsrom (4)

…dermed lengden.
slottsrom (5)

Dette er starten på selve rammen.
slottsrom (6)

…som du her kan se fra forsiden.
slottsrom (7)

Så langt, elsker hun den nye sengen sin! Pult til dataspill og skolearbeid er selvsagt en del av planen.
slottsrom (8)

Hun kunne nesten ikke vente til han var ferdig med prosjektet, så hun kunne spille Minecraft på det nye databordet sitt.
slottsrom (9)

Her setter han jenta si i arbeid!
slottsrom (10)

Sklie- og stige-området begynner å ta form.
slottsrom (11)

Og her er stigen helt på plass og sengen nærmer seg soveklar med stormskritt!
slottsrom (12)

Dermed tilsettes MDF-plater, noe som er lettere, enklere å kutte og billigere enn kryssfinér. Det er de utformede MDF-platene som skaper helheten.
slottsrom (13)

Etter originaltegningene var vinkelen på sklien mye brattere og viste seg å være farlig rask. Så mot den lille jentas ønske (hun elsket å suse ned sklien), måtte den omjusteres to ganger før far var fornøyd og datteren slapp å bruke puter til å lande på.
slottsrom (14)

Noen ekstra småvinduer ble skjært ut.
slottsrom (15)

Noen lag fortryllende prinsesserosa er prikken over i-en.
slottsrom (16)

De aller siste detaljene kommer på plass: Et lilla gardinteppe i inngangen og haugevis av kosedyr. Det kan se ut som denne prinsessen er glad i hester.
slottsrom (17)

Her er det ferdige produktet. Det skal godt gjøres å oppdage det, men hennes ”hemmelige” inngang/utgang finner sted i enden av sklien, bak et nytt lyselilla teppe som dekker hullet.
slottsrom (18)

Kilde: reddit.com.

For å sitere filmen Step Brothers: Nå kommer hun til å ha ”SÅ mye plass til aktiviteter!”

Del denne historien hvis du, akkurat som meg, ble imponert over denne pappaen sin fantastiske dedikasjon til sin datter. Kanskje du ble en smule misunnelig på den superkule slottssengen hennes, også?