Simon sukker når hun sier hun skal synge Celine Dion – sekunder senere må han spise egne ord.

Akkurat idet man tror at musikkprogrammer som «Idol» og «Norske talenter» ikke kan overraske lenger, dukker det opp mennesker som 9 år gamle Celine som tar pusten fra deg.

Celine er 9 år gammel og hennes foreldre døpte henne etter sangeren Céline Dion som er familiens store favoritt.

Det foreldrene aldri kunne forestilt seg var derimot at deres datter kanskje vil bli den nye Céline Dion…

celine audition


Låten «My Heart Will Go On» fra filmen Titanic er kanskje en av de mest kjente låtene i verden. Det er mange som har forsøkt på tolke denne klassikeren, men ikke mange klarer å synge den slik Céline Dion gjør.

Så da 9-årige Celine gikk på scenen i «America’s Got Talent» og fortalte at hun skulle synge nettopp denne sangen ble det møtt med mange skeptiske blikk fra dommerpanelet.

Lille Celine forteller juryen at foreldrene hennes elsker Céline Dion og at hun ble døpt etter henne. Og ikke bare det – søsteren til Celine heter Dion. Hun forteller videre at faren ble fascinert da hun sang «My Heart Will Go On», noe som gjør at Simon sukker.

Men da jenta åpner munnen kan ikke Simon gjøre noe annet enn å ta tilbake sine kommentarer… Du burde se selv i videoen nedenfor. Og glem ikke å få med deg biten hvor Celine snakker om familiens forbindelse til verdensartisten Céline Dion – da klarte jeg knapt holde meg. Denne jenta har en magisk stemme og hun er imponerende selvsikker for en 9-åring å være.

Sangen begynner på 01:40 minutter hvis du vil spole deg frem. Og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg fikk gåsehud da jeg så dette…


Du må gjerne DELE Celines utrolige fremførelse med dine venner. Hva sier du? Er dette fremtidens Céline Dion?