Denne blinde, autistiske gutten inntar scenen. Det neste som skjer sjokkerer alle.

Christopher Duffley er et levende mirakel. Han ble født ekstremt prematurt, blind, med kokain og oksykodon i systemet sitt, og han veide mindre enn ett kilo. Etter alt å dømme hadde han veldig små sjanser for å overleve, og selv om de trøblete foreldrene ga ham opp, fortsatte han å kjempe for livet sitt.

Gutten ble senere tatt ut av fosterhjemsystemet av tanten og onkelen sin og deretter diagnostisert med autisme. Han sa ikke et eneste ord før i første klasse, og da han endelig åpnet munnen sin for å synge, viste det seg at den lille engelen, som ble født med en lang rekke problemer, hadde blitt gitt en perfekt stemme i gave.

Han overvant ufattelige tragedier og representerer selve definisjonen på en overlever. Selv om han ikke kan se, sier han at hans åndelige syn er enestående. Via musikk helbreder han sjelen sin og ønsker å inspirere og hjelpe andre via sin tro. Stemmen hans kommer garantert til å treffe deg midt i hjertet og historien hans kan hjelpe oss med å overvinne vanskeligheter i våre egne liv.

Vær snill og DEL denne inspirerende historien!