Kunstløper gjør seg klar på isen. Når musikken starter jubler hele publikum.

De fleste av oss har tatt på seg et par skøyter på et eller annet tidspunkt i løpet av livet. Å gjøre det bra er alt annet enn enkelt. Derfor er det alltid så imponerende å se kunstløper! Men har du sett en kunstløper fremføre Riverdance – med skøyter, på beina selvsagt, og i tillegg gjøre det helt plettfritt?

Riverdance-showet startet offisielt i februar 1995 og har siden blitt sett av millioner av mennesker over hele planeten. Ikke rart at det ble en braksuksess da det for første gang ble fremført på isen, av den slående dyktige olympiske kunstløperen Jason Brown!

For de amerikanske mesterskapene i januar 2014 valgte Jason og teamet hans en sang fra Riverdance: Reel Around The Sun. Videoen nedenfor inneholder nettopp den opptredenen – og den kan lett sees flere ganger. Det er fantastisk å se hvor grasiøst Jason beveger seg over isen.

Å satse på Riverdance viste seg å være lurt! I det øyeblikket publikum skjønner hvilken låt som spilles, er det som om tiden hadde stanset fullstendig. Det som følger er en fantastisk koreografi av en fantastisk mester!

Klippet har blitt sett over 30 millioner ganger, du vil forstå hvorfor når du ser den selv!