Her får vidunderbarnet synge ABBA-klassikeren, og når hun åpner munnen…? WOW.

i have a dream connie talbot abba
Supergruppen ABBA fra vår «söta bror» i øst, har en vaskeekte skattekiste fylt med blinkende låtperler, vinnende gullmelodier og glinsende smaragder av noen sanger som ingen andre grupper kan måle seg med.

Og med så mange folkekjære og udødelige klassikere i bakhånd, som har beveget flere liv i flere land enn det er mulig å telle, er det uunngåelig at mange vil prøve seg på sine egne versjoner og tolkninger av deres låter. Men bare et fåtall kan imponere like mye som den lille Connie Talbot.

Hvis du syns navnet høres kjent ut, er det muligens fordi hun for noen år siden slo gjennom i «Britain’s Got Talent» – og ble en viralsensasjon og stjerne over natten. Til tross for at jenta bare var seks år gammel, forbløffet hun hele dommerpanelet med stemmen sin og selvtilliten hun utstrålte.

connie talbot1

Foto: YouTube

Slapp tidlig debutalbum

Connie Talbot ble raskt stemplet som et «vidunderbarn», og plutselig var hun på alles lepper. Til tross for sin unge alder, klarte hun utrolig nok å få seg en platekontrakt!

Debutalbumet het «Over The Rainbow» og ble sluppet da Connie akkurat hadde fylt 7 år, og solgte over 250 000 eksemplarer over hele verden. Albumet bestod av flere tolkninger av kjente låter. En av disse låtene var ingen ringere enn ABBAs klassiker ”I Have A Dream” fra 1979, skrevet av Benny Andersson og Björn Ulvaeus.

connie talbot2

Foto: YouTube

Connie hadde en drøm

Det var ingen som ble skuffet over Connie Talbot sin versjon av den uforglemmelige ABBA-klassikeren – med det talentet hun besitter var dette som forventet. Kanskje til og med bedre, fordi det er så søtt og herlig i tillegg!

Med sin fantastiske stemme sang hun en helt nydelig og sjarmerende versjon av låten, og i tillegg leverte hun sin aller første musikkvideo, som var minst like herlig som jenta selv. Den har blitt sett 4 millioner ganger på Youtube.

Her kan du nyte den, du også. Snakk om en dyktig, liten jente!