Ed Sheerans «Perfect» begynner å spilles, men få med deg publikums reaksjon når hun snur seg rundt.

Kunstløp er i blant til å miste pusten av.

Det er mer uttrykksfullt enn «vanlige» skøyter, og utøvarenes fotarbeid og kroppsbevegelser kan formidle uttrykk og følelser på en måte som appellerer til selv de mest ihjelfrosne hjerter.

Mye av suksessen eller fiaskoen ligger i musikken, og det er grunnen til at Gabriella Papadakis og Guillaume Cizeron satte forventningene høyt da de valgte Ed Sheerans sang «Perfect».

kunstlop1
Gabriella og Guillaume var ikledd en rød kjole og en nøytral, svart dress, som til sammen utgjorde en fin og iøynefallende kontrast.

De kom seg ut midt på isen og fanget folkemengden umiddelbart.

Fengende show

Mens Ed Sheerans «Perfekt» spilles på arenaen, glir isparet rundt skøytebanen med sublim eleganse, synkronisert fra første øyeblikk og nyter hvert øyeblikk.

kunstlop2

Jeg kan ikke engang forstå ferdighetsnivået som Gabriella og Guillaume besitter. Mange synes det er vanskelig å stå på et par skøyter, men årevis med streng disiplin, trening og engasjement gjør at de kan levere et show i verdensklasse – som bokstavelig talt kan gi mennesker et sammenbrudd av overveldende følelser.

Vil du se hva vi snakker om? Se videoen nedenfor:

Dette er virkelig en prestasjon jeg burde se om og om igjen.

Hvis du også fikk et smil rundt leppene av dette, kan du dele artikkelen på Facebook slik at dine venner og familie kan glede seg over den også!