De kommer hjem med sin nyfødte baby. Det fuglen gjør da får oss til å le høyt!

Alle vet at papegøyer er flinke til å etterligne lyder, men dette blir nesten for mye! 😂

Papegøyer er kanskje mest kjent for sitt talent for å etterligne lyder og stemmer. Noen av de større artene, for det meste fra Afrika og Sør-Amerika, er flinke til å etterligne menneskelig tale.

Og det er ikke bare voksne menneskers lyder disse intelligente fuglene er flinke til å imitere. Eierne av denne papegøyen fikk nylig et nytt tilskudd til familien, i form av en baby. Jeg kan faktisk knapt tro mine ører når jeg hører denne papegøyen sette i gang – det er helt utrolig hvor mye det faktisk høres ut som en baby. Hvordan det oppleves for eierne å høre doble barneskrik skal jeg la være usagt, men jeg kan røpe at jeg kanskje ikke har så lyst til å bytte plass med dem…

Papegøyer er virkelig noen enestående dyr – LIK og DEL gjerne om du synes det samme.