Kunstløp-duo lamslår publikum med en storslått dans som blir erklært «perfekt».

Disse kunstløp-utøvernes forestilling er fylt med så vakker og atletisk kunst og følelser at folk erklærte det «perfeksjon».

Det russiske paret Tatiana Volosozhar og Maxim Trankov viste en fantastisk prestasjon som virkelig hadde «wow-faktoren» alle lette etter i Skate America-finalen i 2013. Ikke bare nailet duoen en rekke vanskelige elementer, de ga en dramatisk fremvisning som fascinerte flettene av publikum.

Publikum så på i ærefrykt da de feilfritt glidde over isen, utførte et svimlende utvalg av vendinger, sløyfer og kast til musikken fra Jesus Christ Superstar av Andrew Lloyd Webber.

Trekkene deres ble bare mer og mer teknisk vanskelige, noe som gjorde at suspensjonen festet seg i auditoriet og fikk én av kommentatorene til å erklære at «atmosfæren er elektrisk» før paret konkluderte med et løft av en annen verden.

Det er ikke rart at deres utrolige fremvisning ga Tatiana og Maxim en entusiastisk applaus og toppkarakterer. Se den fantastiske fremførelsen under og del den med vennene dine.

Loading...