Leken papegøye skriker høyt «Titt-tei» mens den gjemmer seg for nabokattens sultne blikk.

Dette er det morsomme øyeblikket da en gøyal papegøye ertende leker med nabokattens sultne blikk gjennom vinduet.

Leken mellom de vennlige naboene fant sted i New Zealand mellom Oscar, den to år gamle indiske ringhalspapegøyen, og katten som bor over gaten.

Oscar fristet gjentatte ganger katten ved å late som om han forsvant mens han gjemte seg under vindusrammen, for så å dukke opp igjen med et skrikende «titt-tei».

Mens katten er fascinert av leken, virker den ikke spesielt underholdt. Det er ikke akkurat som at han ikke ser hvor papegøyen «gjemmer seg», ettersom hindringen mellom dem ikke er noe annet enn en dønn gjennomsiktig vindusrute.


Kattens konsentrerte ansikt og lave posisjon antyder at den kanskje var klar til å kaste seg over papegøyen hvis ikke vindusruten hadde vært der.

Det er rart hvordan vi mennesker blir tøffe bak tastaturet – mens papegøyer blir tøffe bak vindu. Oscar her, for eksempel, ser ut til å nyte leken noe voldsomt, enten han er klar over den potensielle faren eller ikke.

Papegøyen ser ikke bare ut til å etterligne menneskespråk, men også forstå betydningen, ettersom den roper «titt-tei» akkurat i rett øyeblikk og avslører seg selv for den frustrerte katten.

Se på disse to «i aksjon» og DEL dem med dine venner hvis du også syntes dette var hysterisk morsomt!