Legen vil at 85-åringen skal gi en spermprøve. Det den gamle gubben svarer da, er uslåelig.

Når man blir eldre får man ofte en del utfordringer man ikke har hatt før, og enkelte av dem kan oppleves som ganske sjenerende.

Som i dette tilfellet, når en 85-åring er på legekontoret og blir bedt om å ta en spermprøve for å teste sædkvaliteten sin.

Som vanlig med en god historie kan man alltid lære noe ut av budskapet, og i dette tilfellet tror vi poenget er at man ikke skal hoppe til konklusjoner, spesielt ikke før man har hørt hele historien. Vi kunne i hvert fall ikke slutte å le da vi nådde slutten – den er like pinlig som den er fantastisk.

Via: Sunny Skyz.

legekontoret

En 85 år gammel mann ble bedt om å sjekke sædkvaliteten sin av legen, som en del av en større fysisk helseundersøkelse.

Legen ga mannen en kopp og sa: «Ta med deg denne hjem og kom tilbake med sædprøven i morgen.»

Dagen etter kom 85-åringen tilbake til legens kontor og ga ham koppen tilbake. Den var like ren og tom som dagen før.

Legen spurte hva som hadde skjedd, og mannen svarte:

«Vel, doktor, det gikk slik: Først prøvde jeg med høyrehånden min, men det skjedde ingenting. Så prøvde jeg med venstrehånden, men det skjedde forstått ikke noe.»

«Så spurte jeg kona om hjelp. Hun prøvde med både høyrehånden og venstrehånden, men ingenting skjedde. Hun prøvde med munnen, både med og uten tenner. Fortsatt ikke noe.»

«Vi spurte til og med Anne, naboen, om hjelp. Hun prøvde hun også. Først med begge hender, så med armhulen. Hun prøvde til og med å klemme den mellom knærne sine, men det gikk fortsatt ikke.»

Legen var fullstendig sjokkert, og spurte: «Spurte du naboen din?»

Den gamle mannen svarte: «Ja! Ingen av oss klarte å åpne lokket på koppen».