Bruce Springsteen ser sin 90 år gamle mor på siden av scenen. Følg med på hans venstre hånd…

30. juni 2013 rocket Bruce Springsteen & The E Street Band i Olympic Park i London, og i videoen nedenfor er de midt i en fremføring av 1984-låten «Dancing In The Dark», som er en sang hvor Springsteen er kjent for å invitere opp en heldig person fra publikum for å delta i et episk dansenummer.

Men denne gangen hadde han en veldig spesiell gjest i tankene – hans egen mor, Adele, som da var 87 år gammel!

Mens The E Street Band fortsetter å spille låten, forlater Springsteen scenen for å finne Adele, som var tilskuer fra siden (ved 04:05 i videoen).

Sekunder senere bryter publikum ut i jubel når supportere ser Springsteen ta sin kjære, gamle mamma i hånden, føre henne til sentrum av scene og danser rett ved siden av henne. Det er så rått å se ham være leken og klønete med henne, hviske i øret hennes, og oppmuntre henne til å danse med. Det er klart at Adele er stolt av sin superstjerne-sønn.

Selv den dag i dag, bringer Springsteen Adele opp på scenen for å danse. Det er ganske klart hvem den virkelige sjefen i Springsteen-familien er… og det er ikke Bruce. Haha!

Som om ikke det var nok, etter seansen med sin mor og publikum ikke kunne hylt høyere, går det en liten stund til, før «Mr. Lilyhammer» hvisker en helt spesiell beskjed i Bruces øre, som medfører at han nok en gang må forlate scenen for å bringe inn enda en hemmelig gjest… 😉

Lik Bruce Springsteen eller ikke, men dette er det HELT innafor å få gåsehud av, uansett hva du måtte synes om musikken (som forøvrig fenger flettene av meg!)

FOR en stemning og jeg skulle virkelig ønske jeg var der. Et uforglemmelig øyeblikk. En dyktig musiker som også er en ekte gentleman. Altså, stort bedre kan det bare ikke bli. Mamma har all grunn til å være stolt. Og han har all grunn til å være takknemlig. Noe som forenes i en så skjønn harmoni at jeg sjeldent har sett maken.

Vennligst nyt dette fantastiske musikkøyeblikket, og del det med dine venner på Facebook!

Spre denne ubeskrivelige stemningen – sitt nå ikke der og hold den for deg selv! 😉