Mor og sønn griper hjerter med storslått duett som VIRKELIG rører sjelen «i disse tider»…

Sønnen er utrolig, men det er noe med mammas stemme som gjør at jeg ikke klarte å holde tilbake tårene.

Det er en haug med forskjellige ting du kan gjøre i disse prøvende tider. Noen av disse aktivitetene hjelper deg; bake brød, lære et språk eller fullføre det 1000-biters puslespillet som har samlet støv siden julen 2004. Andre aktiviteter kan imidlertid være bra for andre mennesker.

En ung og talentfull gutt har gått for det sistnevnte, under Covid-nedstengningen…

Jordan Rabjohn er en sangstjerne som bruker talentet sitt til å hjelpe til med å løfte humøret rundt om i verden…

Sangen Jordan velger å synge for å forbedre stemningen til alle som har det tøft i disse dager, er Andra Days «Rise Up».

Den Washington-fødte artisten har funnet stor suksess med denne inspirerende sangen. Så stor suksess at musikkvideoen ble regissert av selveste The Sixth Sense-forfatter/regissør M. Night Shyamalan!

Sangen er kraftfull, motiverende og får deg til å føle at du kan overvinne hva som helst. Det er nettopp derfor dette er den perfekte låten for å få folk til å føle seg sterkere i vanskelige tider.

Men Jordan synger ikke sangen solo… Ingen ringere enn hans egen mor er nemlig med på vokalene! Og som du vil høre, faller ikke eplet langt fra treet. Selv sier han faktisk:

«Som du kanskje vet eller kanskje ikke vet, er mamma en bedre sanger enn meg, og her er beviset!»

Sammen treffer de spikeren på hodet med sin tolkning av Andras sang, med sine utrolige stemmer.

Jordan har så utrolig kontroll på den nesten engleaktige stemmen sin. Og hvis de 3,5 millioner visninger er noe å gå etter, er jeg ikke den eneste som har latt meg røre.

Når det gjelder hans mor er hun et kraftsenter av talent i seg selv. I motsetning til sin sønn, som har en lys, lett poptone i stemmen, har mamma en klassisk, balladeskapt stemme med enorm dybde. Vokalstilen hennes er helt perfekt for en inderlig låt som denne.

I videoen viser mor hjertefølte beskjeder på et skilt, mens sønnen glimter til med litt mer tøysete ting.

For eksempel ser vi at mamma skriver om alle tingene hun har savnet siden virusutbruddet har tvunget folk til å holde avstand til sine kjære. Mens sønnen velger å benytte anledningen til å dra en spøk om at han savner frisøren sin aller mest.

Hvis de prøvde å lyse opp dagene våre, kan vi trygt fastslå at de lykkes.

Se hele videoen nedenfor for å nyte denne blendende duetten!

Vennligst DEL dette med venner og familie.