Mobbet gutt går ut på scenen. Når han får et sammenbrudd, SE hvordan publikum reagerer.

Jack Higgins er bare 14 år gammel, men livet har allerede gitt ham mye hard motgang. Den unge tenåringen har måttet takle nådeløs mobbing gjennom store deler av livet, pga. måten han har viet mye av sin tid. Jack har nemlig en drøm om å bli en profesjonell danser.

Hans medelever synes dette gir et grunnlag for mobbing. De forteller ham at å danse er for jenter, at han er homo og at han skal spille fotball i stedet. De klarer ikke å se at dans krever samme atletiske disiplin og hengivenhet som fotball.

Den mobbede gutten bestemte seg for å delta i Britain’s Got Talent, i et håp om å gjøre sine drømmer virkelig. Jack utførte en fantastisk, emosjonell ballettfremvisning. Men det var ikke dét som etterlot salen i tårer. Jack brøt sammen og delte sine problemer med mobbing. Mens barna på skolen kanskje flirte hjemme, ga publikum ham en empatisk stående applaus. Simon Cowell, kjent for sin selvbeherskelse og ofte hjerteløse kritikk, ga Jack et enkelt råd:

«Vet du hva mobberne ikke liker?», sier han. «De liker det ikke når du gjør det bra.»

Jack mottok et enstemmig «JA» fra dommerne, og nedenfor kan du se det hjertevarmende øyeblikket utspille seg. Del det med dine venner og familie på Facebook hvis det rørte deg også.

Loading...