Nervøs 6-barnsfar begynner å synge Bee Gees’ hitlåt – dommernes reaksjon fører til KAOS i salen

Den nervøse 6-barnspappaen går opp på scenen i America’s Got Talent. Når han begynner å synge Bee Gees’ hitlåt får han både publikum og dommerne til å juble.

Alle som har sett America’s Got Talent vet at dommer Simon Cowell er en av de vanskeligste å imponere i juryen. Det finnes veldig få tilfeller der det hardhudede jurymedlemmet faktisk smelter.

Michael Ketterer er pappa til seks barn. Han forteller for juryen at han har adoptert mange av barna sine fra fosterhjem. Han forteller også at han jobber som sykepleier innen psykisk helse.

Når han kommer ut på scenen er han veldig nervøs og litt sjenert. Han søkte seg inn til talentshowet for å inspirere familien og barna sine. Han mener at om han kan vise at pappaen deres kan følge drømmene sine, så kan de se at de også kan nå målene sine og at ingenting er umulig.

Michael velger å synge Bee Gees ‘To Love Somebody’ og det er vanskelig å ikke få gåsehud når han åpner munnen. Halvveis gjennom låten reiser publikum seg opp og jubler. Juryen ser også veldig imponerte ut.

Når Michael er ferdig med å synge blir han møtt av jubel og applaus. Simon Cowell forteller om hvor imponert han er og kaster seg deretter på ‘The Golden Buzzer’ – GULLKNAPPEN, som betyr at Michael sendes direkte til finalene.

Denne 6-barnspappaen er virkelig en inspirasjon, spesielt for barn som kommer fra fosterhjem!

Hva synes du om Michaels versjon av Bee Gees-låten? Se videoen ovenfor og DEL videre, for dette får man bare ikke gå glipp av!

Loading...