Hun er 12 år og får operastjernen til å skjelve. Ett minutt senere forstår du hvorfor.

Kun 12 år gammel, har Amira Willighagen allerede kapret vår oppmerksomhet. Observante lesere husker kanskje at vi har skrevet om henne før.

Nå står hun på scenen sammen med operastjernen Patrizio Buanne.

Sammen skaper de magi og publikum blir trollbundet så mye at vi knapt skjønner hvordan de er i stand til å reise seg mot slutten – men heldigvis klarer de det, for den stående applausen er vel fortjent!

Det er ingen enkel sang for hvem som helst de her fremfører; selveste «O Sole Mio» er vel en sang man generelt tenker er for de viderekomne.


Ikke desto mindre starter Patrizio showet, og vi blir stumme, men så skjer det som virkelig gjør dette magisk.

Amira åpner munnen og synger så vakkert at man ikke annet kan si enn: «Wow!»

Dette er helt fenomenalt og så til de grader spektakulært:Som en kommenterer under videoen:

Jeg har lyttet til alle tolkningene jeg kunne av denne sangen, fra mange duoer, grupper og sangere, og jeg kan bekrefte at for meg er dette den beste tolkningen av alle, for iscenesettelse, dramatisering, stemmer, stemmekomplementering, karisma, orkester og lyd, virkelig en juvel som nesten ikke kan overgås!!! gratulerer!!! 🎼👏❤

Vi må si oss enige!

PS. Likte du dette, kommer du til å elske den gangen hun sang «O mio babbino caro» sammen med André Rieu og Johann Strauss-orkesteret – uten å etterlate ett tørt øye blant de 10.000 oppmøtte.

DEL denne storslåtte opplevelsen med dine venner hvis du også ble rørt.