Deltager synger med kvinnelig røst – SNUR SEG og får Simon til å utbryte: «Utrolig!»

Marcelito Pomoy vant hele verdens hjerter da han tolket Céline Dion og Andrea Bocelli på samme tid. Nå har han gjort det igjen – i et nytt, enestående nummer som har mottatt millioner av visninger på bare én dag.

Hvis du ikke har husket navnet Marcelito Pomoy, må du gjøre det nå.

Det enestående talentet har tidligere vunnet den filippinske utgaven av Talent-programmet. Nå som sangeren er i America’s Got Talent: The Champions, har han allerede rukket å overbevise juryen – to ganger.

Det har seg nemlig sånn at Marcelito Pomoy har et veldig spesielt talent. Han kan synge både tenor og sopran, dvs. både den mannlige og kvinnelige stemmen, i en duett. Han viste det i sin første audition denne uken, med tolkningen av «The Prayer».

Men denne gangen tok Marcelito et steg lenger. I programmets semifinale, som ble sendt på mandag, valgte han å synge «Con te partirò» – Andrea Bocelli og sopranen Sarah Brightmans elskede operapopduett, best kjent for oss fleste som «Time To Say Goodbye».

Med sin unike vokale rekkevidde fikk Marcelito nok en gang et brølende hurrarop fra publikum. Juryens vurdering var ikke dårligere – etterpå fulgte en kavalkade av ros.

“Jeg tror du har den beste sjansen til å vinne hele løpet,” sa juryleder Howie Mandel. “Jeg har ventet hele dagen på at du skal komme på scenen. Du er min favoritt,” fylte Heidi Klum ut.

Og Simon Cowell, den ellers så krasse dommeren, uttalte: “Det er ingen tvil om at du har et veldig unikt og utrolig spesielt talent” før han avsluttet med ordene: “Jeg tror du har en massiv karriere foran deg, det gjør jeg virkelig.”

Klippet har ligget på Youtube noen få dager, og har allerede fått millioner av visninger.

Du vil forstå hvorfor, når du hører hva denne fyren gjør med stemmen sin. Han fortjener all oppmerksomhet i verden – trykk på DEL-knappen hvis du er enig!

Loading...