Ukjent mann avbryter jente på piano. Så snur han hæla i taket og får ALLE til å klappe.

Det blir et stadig mer vanlig syn å se piano i kjøpesentre i dag.

Noen ganger er det uberørt, men hvis du er heldig, sitter det kanskje noen der og spiller. Og i så fall tiltrekker det nesten alltid en gruppe tilskuere som vil glede seg over musikken.

Det startet som en vanlig dag på kjøpesenteret da en jente satte seg og begynte å spille musikk på pianoet.

På et tidspunkt dukket det plutselig opp en mann i en grønn jakke og spurte jenta om han kunne sette seg ned og spille i noen minutter.

Irritert sa jenta at hun satt og øvde seg og at han kunne finne sitt eget piano. Etter noen sekunder med samtale gir jenta seg, og virker ikke spesielt fornøyd med det hele.

Mannen begynte å spille, og etter noen sekunder endret stemningen seg.

Han begynte å spille en glad og fengende tone som fikk alle på beina. Faktisk kunne ikke jenta hvis plass han tok, la være å klappe i takt til musikken.

Noen sekunder senere gikk en mann med hjelm, som tatt fra en byggeplass, forbi og smilte til jenta. Så begynte han å klimpre på pianoet ved siden av mannen. Snart hadde jenta også blitt med, og plutselig sto tre artister rundt pianoet i stedet for en.

Alle som passerte fikk et smil om munnen og stoppet for å lytte til «Boogie Woogien». De fleste som passerte pianoet stoppet opp, lyttet og klappet i takt.

Sjekk videoen av opptrinnet:


Det er så morsomt å se talentfulle musikere uttrykke seg slik de kan aller best.

Hvis du syntes dette var underholdende gøy, så DEL denne artikkelen på Facebook slik at venner og familie kan se den også!

Loading...