Lille Christian var så godt som blind – se hva som skjer når han får på seg briller.

Det er så lett å ta for gitt det man har blitt tildelt fra vi var født – uten å ofre for mange tanker til hvordan det ville vært uten noe så avgjørende som f.eks synet. Det at vi kan se det som skjer i verden rundt oss er virkelig et mirakel – ja, nesten magi!

Dessverre fødes ikke alle med de samme forutsetningene.

Lille Christian lider av synsproblemer. Siden fødselen var han ikke i stand til å se ordentlig, og synsproblemene har forfulgt den lille krigeren helt til nå.

Av sikkerhetsmessige årsaker fikk Christians foreldre spesiallaget et par briller i myk plast, tilpasset hodet hans. På den måten ville de holde seg på plass når Christian romsterte rundt – som unger gjerne gjør.

Det store spørsmålet var hvordan han ville reagere!

Etter en heller lunken mottakelse – dette var han naturligvis skeptisk til – fikk han dem på, og så begynte han å forstå at han plutselig kunne sanse omgivelsene rundt seg på en fullstendig annerledes måte enn før. Han kunne se!

Alt han hadde gått glipp av inntil dette øyeblikket! Noe så uvirkelig, fantastisk og mer spennende enn det finnes ord for. Ikke uventet tok det ikke lange tiden før han ble svært så glad i sine briller.

Ut fra smilet hans å dømme virker det som han liker det han ser.

Nedenfor kan du se den herlige reaksjonen når Christian kan se ordentlig for første gang:

Loading...