109 år gammel kvinne sier at å unngå menn er hemmeligheten til et langt og sunt liv.

Hvor vil du lete for å lære hemmelighetene til å leve et langt liv? De fleste vil være enig om at å snakke med noen som virkelig har levd lenge, er en god måte å starte.

Jesse Gallan, en 109 år gammel skotsk kvinne, hadde den mest ukonvensjonelle responsen og folk elsker det.

jesse gallan

Gallan ble født på en gård i 1906 i Kintore, Skottland. Hun hadde fem søstre og en bror og alle syv av dem vokste opp i en liten to-roms hytte. De sov sammen på madrasser fylt med halm, og hun var bare i stand til å gå på skolen en kort stund før hun dro for å jobbe i et gårdskjøkken. Deretter jobbet hun i byen som husmor for en velstående forretningsmann. Til slutt begynte hun sin karriere i servicebransjen både på landet og i byen.

Da hun ble eldre flyttet hun inn i Crosby House, et bolighjem for eldre. En av arbeiderne fortalte lokalnyhetsstasjonen: «Jessie er en nydelig kvinne. Hun har bestevenninnen sin her, Sarah Jane, og de er alltid sammen. Hun liker musikk og liker treningsklassen sin og er en veldig uavhengig person. Hun går alltid rundt og har noe i gjære.»

Gallan døde i mars 2015, men hun etterlot hemmeligheten til et langt liv – en hemmelighet som vi aldri har hørt før.

«Min hemmelighet til et langt liv har vært å holde seg borte fra menn,» sa Gallan. «De er bare mer problemer enn de er verdt.»

Hun la også til en kostholdskomponent til hemmeligheten hennes for lang levetid: «Jeg liker grøten min. Det har jeg gjort hele mitt liv. »

Del hennes oppskrift på et langt og sunt liv med noen som trenger den.