Kreftoverlevende mobbeoffer spiller fiolin på audition. Da gjør Simon Cowell DETTE.

Tyler Butler-Figueroa ble diagnostisert med leukemi i en alder av 4. Etter å ha mistet håret til kjemoterapi som en liten gutt, følte han seg utstøtt av sine jevnaldrende og ble mobbet regelmessig.

«Folk pleide å gjøre narr av meg og le av meg fordi jeg var annerledes,» sier han. «De spredte rykter for å si at kreften min var smittsom og de ville alle holde seg unna meg.»

Tylers liv tok en helt ny vending da han oppdaget sin lidenskap for å spille fiolin. Musikk ble hans kilde til selvtillit og glede blant hans kamp mot kreft og mobbingen han dessverre møtte. I stedet for å føle seg som «barnet med kreft», sier han at han nå er «barnet som spiller fiolin».

På sine 11 år gikk den unge fiolinisten fra North Carolina på audition for den nye sesongen av America’s Got Talent og leverte det mange seere kaller en av de mest inspirerende audisjonene i showets historie.

Etter å ha utført sin rørende cover av Kelly Clarksons «Stronger», fikk Tyler en stående applaus og avslørte at han har vært i remisjon i nesten fire år.

Og ingen ble mer berørt av Tylers historie og talent enn Simon Cowell. «Vi hører for mange historier om at folk blir mobbet,» sa Simon, ifølge People. «Men jeg kan fortelle deg en ting, de fleste blir mobbet fordi de er bedre enn de som plager dem. Jeg tror du har et så fantastisk talent, en slik personlighet, og jeg vil gjerne si noe på vegne av deg til bøllene. «

Og med det sto Simon opp og slengte seg på den ettertraktede Golden Buzzer-knappen.