Lita jente vil synge Andrea Bocelli – sjekk dommernes ansikter idet hun åpner munnen.

På The Voice Kids får de aller yngste sjansen til å vise hva de kan.

Klippet vi nå skal se er hentet nettopp fra The Voice Kids-konkurransen, og er blitt sett flere millioner ganger!

Sangkonkurransen for de små har gjort suksess i flere land, og gjennom årenes løp har en rekke unge talenter blitt løftet frem av det TV-sendte underholdningsprogrammet.

En av deltagerne som har fått stor oppmerksomhet er den lille jenta Teresa, som stilte opp i den spanske versjonen av programmet, kalt La Voz Kids.

At de tør, spesielt i så ung alder, å stå blottlagt foran en fullsatt sal med tilskuere, dommere som skal bedømme dem og ikke minst alle TV-seerne – med potensiale til å nå hele verden hvis opptredenen går viralt (som nå!)…

De er langt tøffere enn jeg noen gang kunne vært!

Slo til med Andrea Bocelli

Og det var ikke en enkel barnelåt av kaliberet «Bæ, bæ, lille lam» som skulle brynes på av den unge, modige jenta med (unnskyld uttrykket) baller av stål!

Hun ønket nemlig å tolke selveste Andrea Bocellis «Por ti Volare» – den spanske versjonen av klassikeren «Con te partirò». På engelsk kjenner vi den som «Time to Say Goodbye», gjerne fremført i skjønn harmoni sammen med Sarah Brightman.

Denne låten er en av Bocellis mest berømte og hyllede verker. Den har slått knock out på hitlister verden over og satt en mengde rekorder.

Dog Teresa var aldri i tvil; dette var låta hun skulle tolke. Og så fort hun åpnet munnen, skjønte vi hvorfor.

Treffer hele følelsesregisteret

Juryens reaksjoner gikk fra store øyne til lettelsens smil og til slutt tåredryppende øyne. Og vi kan ikke klandre dem. For hvordan kan ei så ung jente komme ut på scenen og lamslå alle på så vakkert vis? Det er rørende!

«Hun kommer til å bli en stor stjerne i fremtiden,» skriver en kommentator.

Vi tør vedde på det samme, etter å ha opplevd dette! De høye tonene hennes er spektakulære!

Nyt den unge jentas tolkning her:

For en sjarmerende jente. Tøff, flink, modig – ja, vi kunne brukt en rekke superlativer. Men videoen har allerede talt for seg selv.

DEL for å spre hennes fremføring videre – hun fortjener virkelig å bli sett og hørt av alle som er glad i musikk og magiske opplevelser.