Katten har fått sin egen hengekøye – men vent på kattens fantastiske reaksjon.

Det er ikke bare mennesker som liker å slappe av – katter trenger også å kunne slappe av etter en stressende dag med jakt på mus, fugl, fisk, en flue eller den spennende laserpekeren.

Så etter en lang dag med aktiviteter så passer det nok helt perfekt å kunne bare slenge seg ned i en hengekøye, om man bare forstår prinsippet!

Ser man på katten Timo, viser dette seg å være vanskeligere enn man skulle tro. Han har nemlig utallige måter å angripe sin nye hengekøye på før han finner den beste hvileposisjonen.

Flere videoer ligger på nettet, som viser at Timo faller ut av hengekøyen. Til slutt så tar han sats og hopper rett opp i hengekøyen i et desperat forsøk på å komme seg opp i den.

Men etter fire måneder med iherdige forsøk er Timo nå endelig i stand til å lene seg tilbake og slappe av på sitt favoritthvilested – i hengekøya!

Se video av Timos utallige forsøk på å komme seg opp i hengekøyen her:Del gjerne slik at flere får sett dette fantastiske klippet. Dyr er virkelig herlige, på så mange måter!

Loading...