Skulle hjelpe kona ved å ta hunden til hundepleieren, kom hjem med feil hund.

Noen ganger tabber man seg ut så fælt at alt man kan gjøre er å le, og håpe at alle andre også har en sans for humor. Lykkeligvis så Rudy Salazar den morsomme siden da han kom tilbake fra hundepleieren med feil hund, og kona hans tok det hele med et smil.

mann feil hund

CoCo Salazar Facebook-side

Det hele startet da Salazar ønsket å lette kona sin arbeidsbyrde. Da hun foreslo at han kunne ta med seg hunden deres, BooBear, til hundepleieren, var han mer enn villig til å hjelpe til.

MEN… Etter å ha levert BooBear hos hundepleieren og returnert for å hente ham igjen, klarte Salazar på mystisk vis å komme hjem med feil hund. Feilen ble ikke oppdaget før han kom hjem til kona, som ikke kunne tro sine egne øyne.

I videoen forsøker Salazar å forsvare seg og sier at hundepleieren ga ham feil hund.

Det ser ut til at forvekslingen skjedde fordi den søte lille etterligneren deler navn med Salazars kone: Begge heter Coco.

Til slutt klarte Salazar å rette opp feilen og få den rette hunden til rett sted. Men hans tabbe vil ikke bli glemt med det første; videoen av Salazar og CoCo-hunden har blitt en stor hit på nettet og fått folk fra hele verden til å le hjertelig.

Den lille valpen må ha vært så forvirret.

Folk kan rett og slett ikke tro at Salazar ikke skjønte at han hadde feil hund.

I det minste fikk vi alle oss en god latter ut av det!