Denne 9 år gamle gutten har autisme, men når han begynner å synge vil hjertet ditt smelte.

David Militello er et bevis på at alle kan gjøre hva som helst, så lenge de er fast bestemt og ikke redd for å ta en sjanse.

Da han var mindre innså foreldrene at noe var annerledes ved David. Han begynte ikke å snakke som andre barn – han snakket faktisk ikke i det hele tatt. Etter noen turer til legen ble det fastslått at han hadde autisme. Foreldrene til David ble knust av nyheten, men en ettermiddag fortalte Davids bussjåfør at David hadde sunget på hele hjemturen. Etterhvert begynte han å synge mer enn han snakket.

Så da 9 år gamle David gikk ut på scenen i America’s Got Talent, ville du ikke umiddelbart visst at noe var annerledes ved han. Og når han startet å synge, til tross for at han ikke hadde den mest imponerende stemmen, sjarmerte han umiddelbart alle. Hvorfor? Fordi man kan se at han elsker det han gjør av hele sitt hjerte, og at ingenting kommer til å stoppe ham i å synge.

David er kanskje ung, men for et prakteksempel han er på kraften av kjærlighet, besluttsomhet og å ha en drøm. Hvor du enn er i disse dager, David, håper vi at du fortsatt synger av hele ditt hjerte.

Selve syngingen begynner på 2:15.

Del denne herlige lille gutten på Facebook.