Kjærlig corgi klemmer hver hund han møter på turen. Både store og små, alle skal få!

Wallace forstår at tidene er tøffe, og den kjærlige corgien vet hvordan man kan gjøre ting bedre – med en stor klem. Vel, så stor som de små armene hans kan klare.

Når Noah Raminick går tur med Wallace, kan han forvente å stoppe hver gang Wallace oppdager en annen valp. Den ett år gamle corgivalpen elsker å leke og lar ikke en annen hund gå forbi uten å gi ham en god omfavnelse.

Corgi klemmer hver hund han møter

Corgi klemmer hver hund han møter

Instagram / iamwallacethecorgi«Han er den største godklumpen,» sa eieren, Raminick. «Han er alltid veldig glad for å være rundt mennesker og andre hunder. Han elsker å gi kysse folk i ansiktet, og når han ser en annen hund, er det alltid han som tar i nitiativ til å leke.»

Hunder klemmer hverandre på gaten

Hunder klemmer hverandre på gaten

Instagram / iamwallacethecorgi

Når det gjelder store hunder, viser den lavbeina valpen ingen frykt og reiser seg opp på bakbena for å få best mulig vinkel for klemmen. Wallaces beste venn Daisy er en stor grand danois, men corgien vet at størrelsen ikke betyr noe.


«De klemmer alltid når de ser hverandre,» sa Raminick. «Og en av potene hennes veier like mye som hele Wallaces kropp.»

Corgi klemmer en grand danois

Corgi klemmer en grand danois

Instagram / iamwallacethecorgi

Med mindre hunder sørger Wallace for å leke forsiktig, slik at han ikke skremmer sin nye venn. Wallace vil ikke gå inn for klemmen før han snuser på den andre hunden og ser om han er OK med den først.

Oooog enda en klem

Corgi og puddel klemmer

Instagram / iamwallacethecorgi

«Det jeg synes er interessant med klemningen hans, er at han ikke var opplært til å gjøre det i det hele tatt,» sa Raminick. «Jeg tror det kommer ned til at han er veldig spent på å leke med en annen hund.»

Wallace sørger for å spre kjærligheten også når han er sammen med sin menneskelige familie. «Det han liker best er morgen- og kveldskos, hive pinne og at jeg jager ham rundt huset,» sa Raminick. «Jeg tror ikke Wallace misliker noen ting.»


Wallaces familie er glad for at valpen deres fortsetter å spre kjærligheten til hundene og menneskene i nabolaget hans, og bidrar med litt mer glede i dagen for alle.

DEL denne herlige klemmerhunden med alle – spre Wallaces glede videre.