Hun presser motorsyklist ut mot møtende trafikk – men da slår karma inn umiddelbart.

Motorsyklisten klarte å fange på film når en kvinne skyver seg inn foran ham så han risikerte å falle på motorsykkelen. Da venter karma rett rundt hjørnet, bokstavelig talt.

Det er noen som synes å tro at lover og regler i trafikken bare skal brukes når det passer dem.

Vi har sannsynligvis alle møtt en trafikant der du må stille deg selv spørsmålet: «Hva gjør du ute i trafikken?»

Det er både farlig og uansvarlig å ikke anvende trafikklovene som eksisterer. Å ignorere dem kan ha utrolig ødeleggende konsekvenser.

I videoen nedenfor får vi se når en bilist ignorerer reglene rundt glidelåsprinsippet når to filer blir én.

Kvinnen i bilen trenger seg inn foran motorsyklisten, når det er hans tur å gå inn i banen. I stedet for å vente og la motorsyklisten trygt og sikkert komme seg inn i banen, gjør hun en utrolig farlig manøver og trenger seg inn foran ham.

Mannen har et kamera festet til hjelmen, og vi får se hvordan han konfronterer kvinnen, hvorpå hun ler av ham.

Men den som ler sist ler best…

Litt lenger fram ser motorsyklisten en politibil som står parkert på en parkeringsplass. Han dro straks dit og fortalte hva som hadde skjedd, og at han hadde fanget alt på film.

Konstabelen drar straks avsted med de blå lysene på og stopper kvinnen. Hun ble senere anklaget for farlig oppførsel og ble til slutt bøtelagt med flere tusen!

Se videoen nedenfor for å se hvordan det hele gikk. Hvilket hell at politiet var der, så kanskje hun lærer at slik oppførsel ikke er akseptabel i trafikken.

Loading...