Sønnen setter på Willie Nelsons nye låt – så innser mor at det er sangen hun skrev for flere år siden.

Lyndel Rhodes var en talentfull musiker siden dagen hun ble født. Familien var full av musikere og selv begynte hun å spille munnspill fra hun var 13 år. I 2009, da hun var 85 år gammel, skrev hun en enkel, men nydelig sang hun kalte: «Little House on the Hill». Da ante hun ingenting om hvor denne sangen skulle ende opp…

Hennes sønn, Buddy Cannon, er også en talentfull musiker, som har jobbet med en mengde countrystjerner – deriblant Willie Nelson. Da Buddy hørte morens låt, bestemte han seg for å sende den rett til Willie himself. Og skulle du ikke sett? Nelson elsket den umiddelbart – såpass mye at han gikk raskt inn i studio og spilte den inn for å inkludere den på sitt nyeste album!

mor og sønn

I det hjertevarmende klippet nedenfor spiller sønnen Nelsons versjon av «Little House on the Hill»… Få med deg det utrolige øyeblikket når Lyndels drømmer går i oppfyllelse rett foran øynene våre.

På Willie Nelsons egen Facebook-side har han skrevet om klippet: «For et søtt øyeblikk å være vitne til og å dele.»

Den nå 92 år gamle Lyndel beviser virkelig at man aldri er for gammel til å oppnå sine drømmer. DEL gjerne denne fantastiske godbiten med vennene dine.