Kardinalfugl besøker familie etter at bestemor sa hun ville sende en som et tegn etter at hun døde

En rørende video av en kardinalfugl som besøker en sørgende familie blir kalt «et mirakel» etter at familien avslørte at bestemoren deres fortalte dem at hun ville sende en som et tegn etter at hun døde.

Angela Abbott Patteson la ut den søte videoen av familiens reaksjon på fuglen, og fuglens særegne, men velkomne besøk.

Facebook

I videoen lander en rød kardinal på en kvinnes skulder og nekter å gå. Selv når de skal slippe den fri, flyr den tilbake til Angela på skulderen.

Patteson delte videoen på Facebook og ga en kontekst om hvorfor fuglens nærvær var så følelsesmessig for de involverte:

Dette er fantastisk – som mange vet; min manns bestemor Dorothy Booth gikk bort for to uker siden.. (hun var 97).

De siste årene har svigermor Debbie og søsteren Jeanne snakket med bestemor og flere ganger bedt henne (når det var på tide å forlate denne verden) sende dem et tegn når hun var i himmelen, og de ba spesielt om at en kardinal ville være involvert.

Tante Jeanne ba også om at Herren skulle gjøre det på en måte som de aldri ville ha tenkt på. Godt, Gud svarte den bønnen i går, (dagen etter mormors minnestund, og timer etter at de hadde snakket om akkurat den bønnen) mens de spilte bestemors favorittkortspill, “Canasta” !!!

Facebook

De hørte noe ved kjøkkenvinduet, og min svigerfar Brian gikk ut for å sjekke. En kardinal var der, og han klarte å hente den inn. I 10 minutter holdt de og klappet den, så bestemte de seg for å gå utenfor for å slippe den. Følgende er et kort videoklipp av denne fantastiske opplevelsen og hva som skjer videre! (Fuglen fløy bort 10 minutter senere)

Du må se!

Siden de la ut videoen, har den mottatt millioner av visninger, og familien er overveldet av alle de positive svarene på deres «kardinalmirakel». Angela skrev: «Hvor fantastisk at denne fantastiske historien har rørt så mange og blitt viral!»

Det er fantastisk og vakkert å se og et sikkert tegn på at vi er koblet til alt levende på mystiske og fantastiske måter.

Loading...