Instruktørene begynner å danse, men når jenta inntar scenen, overskygger hun de andre momentant.

Denne lille jenta ble invitert til en av verdens største zumbakonvensjoner der fikk hun å danse med dyktige instruktører til et publikum på flere tusen. Bare noen få sekunder inn opptredenen merker vi hvem som er stjernen på scenen; 6-åringen Audrey stjeler showet fullstendig.

Audrey lider dessverre av Diamond-Blackfan-anemi, en medfødt og sjelden blodsykdom som fører til anemi (blodmangel). Dette fører ofte til symptomer som tretthet, svakhet og nedsatthet under fysisk aktivitet. Men det er ikke noe vi legger merke til her, når Audrey skinner som en sol da hun danser på scenen. Til tross for hennes sykdom henger hun uten problem med i nummeret og er minst på samme energinivå som de voksne, godt utdannede instruktørene. Dette er like imponerende som det er inspirerende, og arrangørene av zumbakonvensjonen gjorde rett i å invitere Audrey til dansenummeret.

Forhåpentligvis bidrar Audreys deltakelse til å øke bevisstheten om denne sykdommen. Mer forskning er nødvendig i området, og enda flere donasjoner slik at forskerne kan fortsette å studere, og en dag forhåpentligvis finne en kur.

Se 6 år gamle Audreys fantastiske dansenummer her og del det med dine venner, så vi kan øke bevisstheten om hennes sykdom, samtidig som det gir større mulighet til å hylle henne. Det er det minste hun fortjener for sitt inspirerende bidrag!

Loading...