For å slippe inn i himmelen må de ha hatt en dårlig dag. Så kommer den siste og sier DETTE.

Det begynte å bli for fullt i himmelen, så en dag ble det bestemt at det kun skulle aksepteres folk som virkelig hadde hatt en dårlig dag den dagen de døde.

St. Peter sto klar ved perleporten og sa til den første mannen: «Fortell meg om den dagen du døde».

Mannen sa: «Å, det var helt forferdelig. Jeg var sikker på at min kone hadde et forhold på si, så jeg kom hjem tidlig for å ta henne på fersken. Jeg sjekket hele leiligheten, men kunne ikke finne ham noe sted».

«Jeg gikk ut på balkongen vår i 25. etasje, og fant en mann hengende over kanten. Han holdt seg så vidt fast med fingertuppene. Jeg gikk inn, fant en hammer, og begynte å slå på hendene hans. Mannen falt, men landet i noen busker. Så da hentet jeg kjøleskapet og dyttet det over balkongen så det knuste ham. Den enorme belastningen ga meg et hjerteinfarkt, og jeg døde».

St. Peter kunne ikke nekte for at dette var en ganske dårlig dag, og siden det var en forbrytelse begått på bakgrunn av lidenskap, slapp han mannen inn.

Han ba så den neste mannen i køen om å fortelle om dagen han døde: «Vel, det var helt grusomt».

«Jeg gjorde aerobics på balkongen til leilighet min som er i 26. etasje. Jeg klarte å vri ankelen og gli over kanten. Så klarte jeg så vidt å holde fast i rekkverket til balkongen under. Men så kom det plutselig en gærning og begynte å slå på fingrene mine med en hammer. Heldigvis landet jeg i noen busker, men da kastet han et kjøleskap på meg!»

St. Peter humret og lot ham gå inn i himmelen. Mens han ventet på den neste i rekka tenkte han at han virkelig kunne like denne jobben.

«Fortell meg om den dagen du døde?» sa han til den tredje mannen i køen.

«Ok, se for deg dette. Jeg er naken og gjemmer meg i et kjøleskap…»

Kilde: Jokes4all

Loading...